Wilma-ohje - Koulutuskeskus Brahe
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin

Koulutuskeskus Brahen opintohallintojärjestelmä on Visma InSchool ja sen opiskelija- ja huoltajaliittymä Wilma. Opiskelijoiden ja huoltajien Wilmaan pääsee osoitteessa: https://raahenedu.inschool.fi/ Wilmasta löytyvät lukujärjestykset, ajankohtaiset tiedotteet, henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, annetut arvioinnit jne. Wilmaa voi käyttää myös puhelinsovelluksella, mutta sovelluksessa näkyy vain osa Wilman sisällöstä.

Opiskelijan Wilma

Opiskelijan Wilmaan saat tunnukset opintotoimistosta. Uusille opiskelijoille Wilma-tunnus toimitetaan opintojen alkamiseen mennessä. Tunnus on aina henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toisen henkilön käyttöön.

Käyttäjätunnus: etunimi.sukunimi
Salasana: S# ja henkilötunnuksesi (esimerkiksi S#100898-100Ä)

Huoltajan Wilma

Wilma on ensisijainen yhteydenpitokanava kodin ja koulun välillä, joten on tärkeää aktivoida käyttäjätunnus ja seurata Wilmaa aktiivisesti. Wilmassa on oppilaitoksen tiedotteita sekä viestejä opettajilta ja ohjaushenkilöilta. Lisäksi voit itse lähettää viestejä Brahen henkilökunnalle. Huoltajan ohjeeseen pääset tämän linkin kautta: https://help.inschool.fi/HOP/fi/Kayttajaoikeudet-ja-tunnukset/Wilma-tunnukset/Wilma-tunnukset-huoltajan-ohje.htm