Työvoimakoulutukset: metallialan non-stop - Koulutuskeskus Brahe
5.7.2018

Työvoimakoulutukset: metallialan non-stop

Työvoimakoulutus nro 677049
Haku päättyy 30.7.2018
Koulutus alkaa 6.8.2018

Kiinnostaako työura metallialalla?

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa metallialan tutkinnon osa. Kohderyhmänä ovat metallialasta kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin, ja joilla on kone- ja metallialan aiempaa ammatillista peruskoulutusta tai työkokemusta. Koulutuksen tavoitteena on kone- ja metallialan ammattiosaamisen täydentäminen yritysten työllistämistarpeita vastaavaksi. Koulutukseen voidaan valita myös henkilöitä joilla ei ole metallialan aikaisempaa koulutusta tai kokemusta (esim. ammatinvaihtajat). Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa koneistajan, levytekniikan tai hitsaajan perus-, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon osia.

Koulutuksen kesto on 100 päivää, jonka aikana on mahdollista suorittaa täydennyskoulutusta tai tutkinnon osia, mikäli edellytykset tutkinnon osan/osien suorittamiseen täyttyvät.
Koulutus perustuu elinikäisen oppimiseen, tekemällä oppimiseen ja kokemuksellisen oppimisen ajatteluun, jossa opiskelija on keskiössä ja jossa toteutuu opiskelijan henkilökohtainen opiskelu- ja kehittymissuunnitelma (HOKS) ja mahdollisesti henkilökohtainen näyttösuunnitelma (HENSU).

Koulutus on pääsääntöisesti lähiopetusta. Työssäoppiminen voi olla osa opiskelijan henkilökohtaista opiskelu- ja kehittymissuunnitelmaa (HOKS).
Koulutuksesta saa lisätietoja: http://www.raahenedu.fi/metallillameneenytlujaa/

Hae koulutukseen Oma asiointi –verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, ”Koulutushakemusteni tilanne” -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse.

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Koulutuksen yhteyshenkilö:
Leo Aho
leo.aho@raahenedu.fi
puh. 044 439 4332

Muihin syksyllä alkaviin työvoimapoliittisiin koulutuksiin pääset tutustumaan tästä!