Työvoimakoulutukset: ravintola- ja catering-alan non-stop - Koulutuskeskus Brahe
13.6.2018

Työvoimakoulutukset: ravintola- ja catering-alan non-stop

Työvoimakoulutus nro 676945
Haku päättyy 13.8.2018
Koulutus alkaa: 20.8.2018

Löytyisikö sinulle työpaikka ravintola- tai catering-alalta?

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa ruokapalvelun osaamisalan ja asiakaspalvelun osaamisalan perustutkinnon osia. Koulutuksen kohderyhmänä ovat koulutukseen ja alalle soveltuvat TE-toimiston asiakkaat. Työvoimakoulutus sisältää myös valitsemallasi alalla tarvittavat työelämän lupa- ja korttikoulutukset.

Koulutuksen kesto on 300 päivää, jonka aikana on mahdollista suorittaa täydennyskoulutusta tai tutkinnon osia, mikäli edellytykset tutkinnon osan/osien suorittamiseen täyttyvät. Koulutus perustuu elinikäisen oppimiseen, tekemällä oppimiseen ja kokemuksellisen oppimisen ajatteluun, jossa opiskelija on keskiössä ja jossa toteutuu opiskelijan henkilökohtainen opiskelu- ja kehittymissuunnitelma (HOKS). Koulutus toteutetaan monimuotoisin menetelmin työpaikoilla ja oppilaitosympäristöissä. Työssäoppiminen voi olla osa opiskelijan henkilökohtaista opiskelu- ja kehittymissuunnitelmaa.

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake osoitteessa https://asiointi.mol.fi/omaasiointi/?kieli=fi tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita. Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuksen yhteyshenkilö:
Anne Blikst
anne.blikst@raahenedu.fi
puh 0400 916 264

Muihin syksyllä alkaviin työvoimapoliittisiin koulutuksiin pääset tutustumaan tästä!