Lähiesimiestyön ammattitutkinto - Koulutuskeskus Brahe
13.6.2018

Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa uusia näkökulmia johtamiseen ja työyhteisön kehittämiseen. Kohderyhmänä ovat erilaisissa toimintaympäristöissä kuten julkishallinnon tai yksityisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä toimivat henkilöt; esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai vastaavan lähiesimiehet tai työryhmän vetäjät. Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii myös uusille esimiehille sekä operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille ja asiantuntijoille.

Tutkintokoulutus toteutetaan joustavasti verkko-opintoina. Opiskele silloin kun sinulle sopii ja hyödynnä koulutuksen rinnalla mentoripäiviä  kehittämisen tukena ja ajatusten tuulettajana. Kannustamme, verkotamme ja haastamme sinua ajattelemaan toimintamalleja uudella tavalla.  Koulutuksen aikana opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kehityt esimiehenä. Saat tietoa esimiehen vastuista ja velvollisuuksista.

Paneudumme yhdessä työyhteisötaitoihin, muutosjohtamiseen, asiakaspalvelun johtamiseen, oman esimiestyön kehittämiseen, työyhteisön haastaviin tilanteisiin sekä digitaalisuuden ja viestinnän merkitykseen. Lisäksi kehittymistä tukevat Minä esimiehenä Extended DISC® esimiestyylianalyysi sekä mentorointi/ sparraus asiantuntijoiden kanssa.

Haku seuraavaan ohjelmaan alkaa 1.5.2018.
Hakeutuminen https://raahenedu.inschool.fi/
Hakuohjeet www.raahenedu.fi sekä eveliina.noponen@raahenedu.fi, puh. 040 663 8815.