Kortti- ja pätevöitymiskoulutukset - Koulutuskeskus Brahe
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin

Kortti- ja pätevyyskoulutukset

TYÖTURVALLISUUSKORTTI

 

Työturvallisuuskorttikoulutus antaa perustiedot työympäristön vaaroista ja työsuojelusta yhteisellä työpaikalla. Koulutuksen hyväksytystä suorittamisesta myönnetään viisi vuotta voimassa oleva, henkilökohtainen työturvallisuuskortti. Työturvallisuuskorttikoulutuksen sisältö on Työturvallisuuskeskuksen määrittelemä ja valvoma. Koulutus on kahdeksan tunnin mittainen ja sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Turvallisuus yhteisellä työpaikalla
  • Toimijat ja vastuut
  • Työpaikan työsuojeluorganisaatiot ja toimijat
  • Riskienhallinta
  • Perehdyttäminen työn vaaratekijöihin
  • Onnettomuustilanteissa toimiminen
  • Tentti

Kustannukset
120 € (sis. alv)

Seuraavat työturvallisuuskorttikoulutukset

TOISTAISEKSI KOULUTUKSET ON PERUTTU!

2.4.2020
14.5.2020
4.6.2020

Haku
Hae koulutukseen Wilman kautta osoitteessa: https://raahenedu.inschool.fi/browsecourses

 

Mikä haet työvoimapoliittiseen koulutukseen, hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-toimiston sähköiseen Oma asiointi –palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi –palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.