Peliala, tietojenkäsittely, Tradenomi

Hakuaika 18.3.–1.4.2020

Opiskele tradenomiksi Raahessa päiväopintoina

Nuorille avautuu uusi opiskelumahdollisuus, sillä syksyllä starttaa tradenomien päiväopetus Raahessa!

Tradenomikoulutus toteutetaan Raahessa Kajaanin ammattikorkeakoulun järjestämänä.Kajaanin ammattikorkeakoulussa on Suomen paras pelialan koulutus. Koulutus on laaja-alainen ja tarjoaa opetusta usealle eri pelinkehityksen alueelle. Pelialan opinnoissa opiskellaan peliohjelmoinnin, peligrafiikan tai pelituottamisen osa-alueilla. Pelialan koulutuksen tavoitteena on pelien kehittämisen erikoisosaamisen kehittäminen.

Opiskellessasi pelialan ammattilaiseksi Kajaanin ammattikorkeakoulussa sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Saat myös valmiudet oman yrityksen perustamiseen ja yritystoimintaa voit testata jo opiskeluaikana. Meillä on erinomaiset yhteydet yritykseen ja opiskelijoitamme on valmistunut pelialan huippufirmoihin.

KAMK järjestää pelialan koulutuksen yhteistyössä Raahen seudun toimijoiden kanssa. Koulutus tapahtuu Raahessa, osoitteessa Sofia Lybeckerinkatu 1.

Lue lisää pelialan koulutuksesta ja opiskelumahdollisuuksista osoitteesta www.matkapelialalle.fi

Suuntautuminen

Pelialan ammattilaiseksi
Kajaanin ammattikorkeakoulun laaja-alaisessa pelialan koulutuksessa saat hyvät eväät pelien ammattimaiseen kehittämiseen. Perusopinnoissa saat vahvan pohjan projektityöskentelyyn, yritys- ja liiketoimintaan, kieliin ja viestintään sekä yleiset valmiudet pelien kehittämisen eri osa-alueille. Ammatillisissa erikoistumisopinnoissa voit syventää tietämystäsi peliohjelmoinnin, peligrafiikan tai pelituottamisen osa-alueilla.

Kajaanin ammattikorkeakoulun pelialan opiskelijat ovat saaneet tunnustusta niin valtakunnallisesti kuin myös kansainvälisesti erilaisissa kilpailuissa ja tapahtumissa. Kajaanin ammattikorkeakoulu on ainoana Suomessa Sonyn PlayStation First Academic Partner. Opiskellessasi pelialan ammattilaiseksi Kajaanin ammattikorkeakoulussa sinusta voi tulla asiantuntija pelinkehitystiimiin tai erilaisiin peli- ja ohjelmistokehityksen koulutus-, suunnittelu ja kehittämistehtäviin.

Tradenomi (AMK), päiväopetus

Tutustu KAMK:n sivuilla tästä

Opintojen laajuus: 210 op, noin 3,5 vuotta
Tutkintonimike: Tradenomi (AMK), Tietojenkäsittely
Aloituspaikat: 20 (aloituspaikkoja ensikertalaisille 14)
Aloitusaika: syksy 2020
Tutustu tutkintovaihtoehtojen sisältöihin KAMK:in sivuilla ja hae yhteishaussa 18.3.-1.4.2020 Raaheen!

Pohjakoulutus ja opiskelijavalinta

Pohjakoulutusvaatimuksena on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus. Koulutukseen haetaan internetissä osoitteessa www.opintopolku.fi

AMK-valintakoe on ammattikorkeakoulujen yhteinen digitaalinen valintakoe. Valintakokeeseen ilmoittaudutaan hakuaikana Opintopolku.fi -palvelussa yhteishaun hakulomakkeella. AMK-valintakoe järjestetään kevään 2020 yhteishaussa aikavälillä 1. – 5.6.2020. Kaikki viisi valintakoepäivää eivät välttämättä ole käytössä kaikissa ammattikorkeakouluissa. Valintakoekutsuja ei lähetetä. Hakija tuo mukanaan kannettavan tietokoneen, jolla hän tekee AMK-valintakokeen. Hakija tekee AMK-valintakokeen yhdellä suorituskerralla riippumatta siitä, kuinka monta osiota hänen valintakokeeseensa sisältyy. Katso Ammattikorkeakouluun.fi-sivustolta ohjeet ja lisätiedot.

Lisätiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Tanja Korhonen
044 7101009
tanja.korhonen@kamk.fi

Koulutuskeskus Brahe
Jaana Ritola
050 325 6413
jaana.ritola@raahenedu.fi

 
kamk
brahe
raahe
kauppakamari
 

KAMK X RAAHE on Kajaanin ammattikorkeakoulun ja Raahen yhteistyö, jolla mahdollistetaan insinööri- ja tradenomitutkintojen suorittaminen Raahessa. Koulutukset tukevat Raahen toisen asteen koulutusmahdollisuuksia ja tähtäävät siihen, että Raahessa riittää jatkossakin tulevaisuuden tekijöitä.

YHTEYSTIEDOT

Insinööriopinnot
Jari Kähkönen
puh. 044 710 1303
jari.kahkonen@kamk.fi

Tradenomiopinnot
Tanja Korhonen
puh. 044 710 1009
tanja.korhonen@kamk.fi