Raksalla menee nyt lujaa - Koulutuskeskus Brahe

Räätälöityä koulutusta aloille, joilla työntekijöitä tarvitaan.

Raksalla menee nyt lujaa!

Rakennusalan non-stop

Työvoimakoulutus
Hakuaika päättyy: 2.4.2018
Koulutus alkaa: 9.4.2018

Mitä voin opiskella?

Rakennusalalle tarvitaan tekijöitä, joten olethan yksi osaajista!

Löytyisikö sinulle ammatti rakennusalalta?
Työvoimakoulutus sisältää myös valitsemallasi alalla tarvittavat työelämän lupa- ja korttikoulutukset.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Rakennusalan tutkinnon osa.

Kohderyhmänä ovat uudis- tai korjausrakentamisessa kiinnostuneet TE-toimiston asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin, ja joilla on rakennusalan aiempaa ammatillista peruskoulutusta tai työkokemusta. Koulutuksen tavoitteena on rakennusalan ammattiosaamisen täydentäminen yritysten työllistämistarpeita vastaavaksi. Koulutukseen voidaan valita myös henkilöitä joilla ei ole rakennusalan aikaisempaa koulutusta tai kokemusta. Koulutuksessa on mahdollisuus suorittaa talonrakennusalan perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon osia sekä muita oppilaitoksen järjestämisluvan mukaisia tutkintojen osia esimerkiksi lattiamestarin erikoisammattitutkinnon osia.

Koulutuksen kesto on 100 päivää, jonka aikana on mahdollista suorittaa täydennyskoulutusta tai tutkinnon osia, mikäli edellytykset tutkinnon osan/osien suorittamiseen täyttyvät.
Koulutus perustuu elinikäisen oppimiseen, tekemällä oppimiseen ja kokemuksellisen oppimisen ajatteluun, jossa opiskelija on keskiössä ja jossa toteutuu opiskelijan henkilökohtainen opiskelu- ja kehittymissuunnitelma (HOKS) ja mahdollisesti henkilökohtainen näyttösuunnitelma (HENSU).

Koulutus on pääsääntöisesti lähiopetusta. Työssäoppiminen voi olla osa opiskelijan henkilökohtaista opiskelu- ja kehittymissuunnitelmaa (HOKS).

Lisätiedot

Koulutuksen yhteyshenkilö:
Pekka Värttö
pekka.vartto@raahenedu.fi
puh 044 439 3448

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-palveluiden sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuksen sinulle tarjoavat:

OTA YHTEYTTÄ
Leo Aho
leo.aho@raahenedu.fi

Koulutuksen yhteyshenkilö
Pekka Värttö
pekka.vartto@raahenedu.fi
puh. 044 439 3448