Raahen oppisopimuskeskus

Raahen oppisopimuskeskus järjestää oppisopimuskoulutusta Raahen seutukunnassa. Neuvomme mielellämme sekä opiskelusta kiinnostuneita yksityishenkilöitä että yrityksiä.  Järjestämme kaikkien alojen ammatillista koulutusta.

Oppisopimuskeskus on siirtynyt  osaksi Raahen koulutuskuntayhtymän organisaatiota 1.1.2016. Muutos ei  vaikuta keskuksen toimintaan eikä asiakaspalveluun. Keskus toimii  samoissa tiloissa ja kysymyksiinne vastaa sama tuttu henkilöstö kuin ennen vuodenvaihdetta.

 


 

Oppisopimuskoulutus

Oppisopimuskoulutuksena voidaan suorittaa ammatillisia perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Valittavanasi on kaikkiaan yli 370 tutkintoa. Lisäksi koulutus voidaan räätälöidä työnantajan tarpeiden mukaan.

Oppisopimuskoulutukseen voi hakeutua yrittäjätyösuhteessa oleva tai uuden työsuhteen aloittava. Oppisopimuskoulutuksessa oppiminen tapahtuu pääasiassa työpaikalla käytännön työtehtäviä tekemällä (n. 80%). Niitä täydennetään tietopuolisilla opinnoilla, joiden hankkimisesta vastaa Raahen oppisopimuskeskus.