Lähiesimiestyön ammattitutkinto verkossa - Koulutuskeskus Brahe

Valmennusta esimiestyöhön ja johtamisen kehittämiseen kätevästi verkossa!

LÄHIESIMIESTYÖN AMMATTITUTKINTO

Opiskele joustavasti verkossa

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa uusia näkökulmia johtamiseen ja työyhteisön kehittämiseen. Kohderyhmänä ovat erilaisissa toimintaympäristöissä kuten julkishallinnon tai yksityisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä toimivat henkilöt; esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai vastaavan lähiesimiehet tai työryhmän vetäjät. Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii myös uusille esimiehille sekä operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille ja asiantuntijoille.

Tutkintokoulutus toteutetaan joustavasti verkko-opintoina. Opiskele silloin kun sinulle sopii ja hyödynnä koulutuksen rinnalla mentoripäiviä  kehittämisen tukena ja ajatusten tuulettajana. Kannustamme, verkotamme ja haastamme sinua ajattelemaan toimintamalleja uudella tavalla.  Koulutuksen aikana opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kehityt esimiehenä. Saat tietoa esimiehen vastuista ja velvollisuuksista.
Paneudumme yhdessä työyhteisötaitoihin, muutosjohtamiseen, asiakaspalvelun johtamiseen, oman esimiestyön kehittämiseen, työyhteisön haastaviin tilanteisiin sekä digitaalisuuden ja viestinnän merkitykseen. Lisäksi kehittymistä tukevat Minä esimiehenä Extended DISC® esimiestyylianalyysi sekä mentorointi/ sparraus asiantuntijoiden kanssa.

Moduulit

KENELLE

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii myös uusille esimiehille sekä operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille ja asiantuntijoille toimialasta riippumatta. Ohjelma sisältää erilaisia käytännönläheisiä kehittämismoduuleja, joista voit valita itsellesi sopivat ja suorittaa ne verkko-opintoina. Voit osallistua koulutukseen mistä vain, tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokemikrofonin. Valmennusten nauhoitteet ja tehtäväkirjat ovat käytössäsi 24/7. Lisäksi saat käyttöösi alustan, josta voit ladata kehittämistä varten mallipohjia.

Koulutuksen kesto ja suorittaminen tapahtuu henkilökohtaisen osaamisen kehittämisuunnitelman eli HOKS:n mukaan. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle.

Lisäksi kehittymistäsi tukevat Minä esimiehenä Extended DISC® esimiestyylianalyysi sekä mentorointi/ sparraus asiantuntijoiden kanssa.

Hakeutuminen https://raahenedu.inschool.fi/ Lisätietoja ja hakuohjeet: eveliina.noponen@raahenedu.fi, puh. 040 663 8815.

Lisätiedot

Oppisopimuksella opiskelu on maksutonta. Lisätietoja oppisopimuksesta:
Merja Madetoja
Puh. 044 439 4351
merja.madetoja@raahenedu.fi

Tiedustelut:
Eveliina Noponen
työelämävastaavaa
Puh. 040 663 8815
eveliina.noponen@raahenedu.fi

Koulutuksen aikana suoritetaan lähiesimiestyön ammattitutkinto.
Lisätietoja tutkinnon perusteista https://eperusteet.opintopolku.fi

YHTEYSTIEDOT
Koulutuskeskus Brahe
Raahen ammattiopisto
Tervahovinkatu 2
92100 Raahe
www.raahenedu.fi

Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin