Lähiesimiestyön ammattitutkinto verkossa - Koulutuskeskus Brahe
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin

Valmennusta esimiestyöhön ja johtamisen kehittämiseen kätevästi verkossa!

LÄHIESIMIESTYÖN AMMATTITUTKINTO

Opiskele joustavasti verkossa

Lähiesimiestyön ammattitutkinto antaa uusia näkökulmia johtamiseen ja työyhteisön kehittämiseen. Kohderyhmänä ovat erilaisissa toimintaympäristöissä kuten julkishallinnon tai yksityisen sektorin päivittäisjohtamisen tehtävissä toimivat henkilöt; esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai vastaavan lähiesimiehet tai työryhmän vetäjät. Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii myös uusille esimiehille sekä operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille ja asiantuntijoille.

Tutkintokoulutus toteutetaan joustavasti verkko-opintoina. Opiskele silloin kun sinulle sopii ja hyödynnä koulutuksen rinnalla mentoripäiviä  kehittämisen tukena ja ajatusten tuulettajana. Kannustamme, verkotamme ja haastamme sinua ajattelemaan toimintamalleja uudella tavalla.  Koulutuksen aikana opit ohjaamaan ja suunnittelemaan tiimisi työskentelyä ja kehityt esimiehenä. Saat tietoa esimiehen vastuista ja velvollisuuksista.
Paneudumme yhdessä työyhteisötaitoihin, muutosjohtamiseen, asiakaspalvelun johtamiseen, oman esimiestyön kehittämiseen, työyhteisön haastaviin tilanteisiin sekä digitaalisuuden ja viestinnän merkitykseen. Lisäksi kehittymistä tukevat Minä esimiehenä Extended DISC® esimiestyylianalyysi sekä mentorointi/ sparraus asiantuntijoiden kanssa.

KENELLE

Lähiesimiestyön ammattitutkinto sopii myös uusille esimiehille sekä operatiivisessa vastuutehtävässä aloittaneille päälliköille ja asiantuntijoille toimialasta riippumatta. Ohjelma sisältää erilaisia käytännönläheisiä kehittämismoduuleja, joista voit valita itsellesi sopivat ja suorittaa ne verkko-opintoina. Voit osallistua koulutukseen mistä vain, tarvitset vain nettiyhteyden ja kuulokemikrofonin. Valmennusten nauhoitteet ja tehtäväkirjat ovat käytössäsi 24/7 itslearning-ympäristössä.

Koulutuksen kesto ja suorittaminen tapahtuu henkilökohtaisen osaamisen kehittämisuunnitelman eli HOKS:n mukaan. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Oppisopimus voidaan tehdä myös yrittäjälle. Lisäksi kehittymistäsi tukevat Minä esimiehenä Extended DISC® esimiestyylianalyysi sekä mentorointi/ sparraus asiantuntijoiden kanssa.

Hakeutuminen https://raahenedu.inschool.fi/ 

Lisätiedot

Koulutuksen hinta
Opiskelijamaksu on 300€. Koulutus on mahdollista suorittaa myös oppisopimuksella. Työllisyysrahasto myöntää ammattitutkintostipendin henkilölle, joka on suorittanut ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Tarkista ehdot https://www.tyollisyysrahasto.fi/

Tiedustelut
Eveliina Noponen
työelämävastaavaa
Puh. 040 663 8815
eveliina.noponen@raahenedu.fi