Hotelli- ja ravintola-ala - täyttävää toimintaa - Koulutuskeskus Brahe

Räätälöityä koulutusta aloille, joilla työntekijöitä tarvitaan.

Hotelli- ja ravintola-ala täyttävää toimintaa!

Ravintola-ja catering-alan koulutusta

Työvoimakoulutus
Hakuaika päättyy: 22.4.2018
Koulutus alkaa: 7.5.2018

Mitä voin opiskella?

Ravintola-ja catering-alalle tarvitaan tekijöitä, olethan yksi osaajista!

Löytyisikö sinulle työpaikka ravintola- tai catering-alalta?
Työvoimakoulutus sisältää myös valitsemallasi alalla tarvittavat työelämän lupa- ja korttikoulutukset.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen kesto on 300 päivää, jonka aikana on mahdollista suorittaa täydennyskoulutusta tai tutkinnon osia, mikäli edellytykset tutkinnon osan/osien suorittamiseen täyttyvät. Koulutus perustuu elinikäisen oppimiseen, tekemällä oppimiseen ja kokemuksellisen oppimisen ajatteluun, jossa opiskelija on keskiössä ja jossa toteutuu opiskelijan henkilökohtainen opiskelu- ja kehittymissuunnitelma (HOKS) ja mahdollisesti henkilökohtainen näyttösuunnitelma (HENSU

Koulutus toteutetaan monimuotoisin menetelmin työpaikoilla ja oppilaitosympäristöissä. Työssäoppiminen voi olla osa opiskelijan henkilökohtaista opiskelu- ja kehittymissuunnitelmaa (HOKS).

Lisätietoja

Koulutuksen yhteyshenkilö:
Anne Blikst
anne.blikst@raahenedu.fi
puh 0400 916 264

 

Hae koulutukseen täyttämällä TE-palveluiden sähköinen hakulomake tai TE-toimistosta saatava hakulomake. Sähköiseen hakulomakkeeseen pääset koulutusilmoituksen kohdasta ”Hae tähän koulutukseen” ja kirjautumalla TE-palveluiden sähköiseen Oma asiointi -palveluun. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -palvelussa. Koulutukseen hakeneille lähetetään valintatiedot postitse ellei koulutusilmoituksessa toisin mainita.

Tietoa työvoimakoulutuksista ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta koulutusneuvonnan puhelinpalvelusta, p. 0295 020 702.

Koulutuksen sinulle tarjoavat: