Hierontaklinikka - Koulutuskeskus Brahe
Visit Us On FacebookVisit Us On InstagramVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin

Opiskelijahieronta on hyvä tapa pitää huolta omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta niin työelämässä kuin opiskelijanakin.

Koulutuskeskus Brahen hierontaklinikka

Tervetuloa hierontahoitoihin!

 

Palvelut

Tervetuloa Koulutuskeskus Brahen hierontaklinikalle, jossa hierojaopiskelijamme työskentelevät. Brahen hierontaklinikka on avoinna maanantaista perjantaihin. Opiskelijahierontaa on saatavilla hierontaklinikan tai Kuntokeidas Vesipekan tiloissa. Klinikalla nautit hieronnasta omassa hoitotilassa, joka on eristetty verhoilla potilaiden lakisääteisen yksityisyydensuojan varmistamiseksi.

Hoitotapahtuma sisältää alkuhaastattelun, -tutkimisen, hieronnan, jatko-ohjeet ja hoitokirjauksen. Edistyneemmät opiskelijat antavat myös kylmä- ja lämpöhoitoja sekä ultraäänihoitoja tarpeen mukaan. Opiskelijaklinikalla on jatkuvasti valvova ammattilainen paikan päällä. Hierontatilanteet ovat opiskelijoille oppimistilanteita, ja tarvittaessa heitä opastetaan tai taitoja arvioidaan, jolloin valvova opettaja tai arvioija saattaa piipahtaa hoitohuoneessa hieronnan aikana.

Ensimmäiseksi hierontakerraksi suosittelemme 45-60 min hieronta-aikaa, jotta hoidon aikana ehditään tehdä ensimmäisen hoitokerran haastattelu ja tutkiminen. Alle 18 -vuotiaalla tulee olla huoltaja mukana ensimmäisellä hoitokerralla.

Nivelhoito sisältää UÄ- tai muun kylmä-/lämpöhoidon, passiiviset venytykset sekä erikoishieronnat tutkimisineen.

Klassiseen hierontaan kuuluu tutkiminen sekä tarvittavat esihoidot, ohjaus ja/tai passiivinen venytys. Kotiohjeet laaditaan PhysioTools- ohjelmalla, ja ohjeen saa kotiin tulostettuna sekä halutessaan myös sähköpostiin.

Ajanvaraus ja hinnasto

Varaa edullinen ja rentouttava oppilashieronta Raahen Ammattiopiston hierontaklinikalle!

Internet-ajanvaraus on avoinna 24 h. Ajan peruutus tulee tehdä viimeistään 24 h ennen varattua aikaasi, jotta aikaa voidaan tarjota toiselle asiakkaalle. Peruuttamaton ajanvaraus veloitetaan täysimääräisesti (laskutuslisä 5 €). Peruutuksen voit tehdä internet-ajanvarauksen kautta valitsemalla “Omat tiedot”. Peruutuksen voi tehdä myös sähköpostitse mia.ahinko@raahenedu.fi. Jos toivot, että olemme sinuun yhteydessä uuden ajan sopimisen osalta, kerrothan siitä viestissäsi.

Opiskelijaklinikka on avoinna ma–pe klo 10 – 20.

Koulutuskeskus Brahen hierontaklinikka sijaitsee Raahen Ammattiopiston tiloissa Tervahovinkatu 2. Pääovien oikealla puolella ulkona on rappuset, jotka laskemalla pääset alatasanteelle. Tästä on ovi ja opasteet hierontaklinikan tiloihin.

Maksutapoina käyvät yleisimmät pankki- ja luottokortit, käteinen tai lahjakortti.

HINNASTO (01/2019) Hinnat sisältävät alv. 24%
Osahieronta 20 min. 15 €
Puolihieronta 45 min. 25 €
Kokohieronta 90 min. 40 €
Nivelhoidot 60 min. 35 €

Hoitokertaan kuuluvat tarvittaessa kylmä- ja lämpöhoidot sekä UÄ.

Lisätiedot

Mia Ahinko
p. 044 439 4379
mia.ahinko@raahenedu.fi