Startti kiinteistöpalvelualalle - Koulutuskeskus Brahe

Räätälöityä koulutusta aloille, joilla työntekijöitä tarvitaan.

Startti kiinteistöpalvelualalle

Ota ratkaiseva askel tulevaisuuden tekijäksi!

Työvoimakoulutus
Hakuaika päättyy: 15.1.2017
Koulutus alkaa: 12.2.2017

Mitä voin opiskella?

Koulutuksen tavoitteena on nuorten kiinteistöpalvelualan tehtäviin liittyvän osaamisen täydentäminen yritysten ja työmarkkinoiden vaatimusten mukaisesti siten, että nuori työllistyy, aloittaa yritystoiminnan tai jatkaa alan opinnoissa koulutuksen jälkeen esimerkiksi oppisopimuksella. Kohderyhmänä ensisijaisesti ovat alle 30- vuotiaat TE-toimiston asiakkaat, jotka haluavat hankkia ja/tai päivittää osaamistaan kiinteistöpalvelualalle. Koulutukseen valitaan 14 opiskelijaa, jotka voivat suuntautua joko kiinteistöhuoltoon tai laitoshuoltoon. Koulutus on tarkoitettu nuorille, joilla on jokin ammatillinen tutkinto tai tutkinnon osa suoritettuna tai työkokemusta alalta.
Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus torstaina 11.1.2018 klo 14-16 Raahen ammattiopistolla (Tervahovinkatu 2, Raahe).

Lisätietoja koulutuksesta:

Jari Suorsa (kiinteistöpalvelut) p. 044 439 4341 tai Maija Marjaniemi (laitoshuoltopalvelut) p. 044 439 3282, etunimi.sukunimi@raahenedu.fi

Hae koulutukseen Oma asiointi -verkkopalvelussamme täytettävällä sähköisellä lomakkeella tai TE-toimistosta saatavalla hakulomakkeella. Sähköiseen lomakkeeseen pääset tämän ilmoituksen Tiedot -välilehdestä ja klikkaamalla ”Hae tähän koulutukseen”. Palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

Täytäthän hakemuksesi huolellisesti, erityisesti kohdan ”Tarkemmat perustelut”, sillä haastatteluun kutsuttavat valitaan hakemuksen perusteella. Voit seurata hakemuksesi tilannetta Oma asiointi -verkkopalvelusta, ”Koulutushakemusteni tilanne” -kohdasta. Koulutuksen valintatiedot lähetetään hakijoille postitse. Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen. Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista etuuksista saat valtakunnallisesta TE-puhelinpalvelun Koulutusneuvonnasta, p. 0295 020 702 tai sähköpostilla osoitteesta koulutusneuvonta[at]te-toimisto.fi

Lisätiedot

Koulutuksen kesto on 80 pv (noin 4 kk), josta työssäoppimista on 60 pv ja lähiopetusta 20 pv. Lähipäivien sisällöt on sijoitettu työssäoppimisjaksojen keskelle tukemaan työssäoppimista ja alan työtehtävissä onnistumista. Koulutuksen aikana opiskelijalle suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS)

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Orientaatio
Oman polun suunnittelu
Työssäoppiminen
Asiakas- ja palvelulähtöinen toiminta
Työhön perehtyminen ja perehdyttämisen ABC
Käyttäjälähtöisiä työmenetelmiä
Tulevaisuuden varmistaminen ja työnhakuvalmennus
Koulutuksen koonti ja jatkopolku

Koulutuksen sinulle tarjoavat:

OTA YHTEYTTÄ

Jari Suorsa (kiinteistöpalvelut)
puh. 044 439 4341
etunimi.sukunimi@raahenedu.fi

Koulutuksen yhteyshenkilö:

Maija Marjaniemi (laitoshuoltopalvelut)
puh. 044 439 3282,
etunimi.sukunimi@raahenedu.fi