Brahe - Koulutuskeskus Brahe

Koulutuskeskus Brahe – tulevaisuuden osaamista!

Raahen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa laadukkaita koulutuspalveluita niin nuoriso- ja aikuisopiskelijoille kuin yritys- ja elinkeinoelämän toimijoille. Haluamme tarjota vaikuttavaa koulutusta ja panostamme laadukkaan opetuksen lisäksi myös oppimisympäristöjen kehittämiseen. Tarjoamme toisen asteen perus- ja lisäkoulutusta Raahen ammattiopistossa, Lybeckerin opistossa ja Ruukin maaseutuopistossa. Koulutustarjontaamme kuuluvat myös monialaiset aikuis- ja oppisopimuskoulutukset. Koulutuksia suunnitellessamme toimimme läheisessä yhteistyössä elinkeino- ja yrityselämän kanssa. Tarjontaamme kuuluvat myös asiakastyöt – tutustu tästä!

Kansainvälisyys ja yrittäjyys ovat tärkeä osa-alue Raahen koulutuskuntayhtymän toimintaa. Koulutamme ammattilaisia, joilla on hyvän ammattialaosaamisen lisäksi valmiudet toimia kansainvälisessä ympäristössä ja yrittäjänä. Kv-toimintaamme kuuluvat opiskelija- ja asiantuntijaliikkuvuudet, projektit sekä kieli- ja kulttuuriopinnot.

Visio 2020
Koulutuskeskus Brahe on laadukas ja verkostoitunut ammatillisen koulutuksen osaaja ja toimintamme ohjaavina arvoina ovat laadukkuus, joustavuus, osaaminen sekä yhteisöllisyys.

Arvot

  • laadukas – hankkimallaan koulutuksella opiskelija työllistyy tai siirtyy jatko-opintoihin
  • joustava – pedagogiset ratkaisut mahdollistavat yksilöllisen sekä nopean opintopolun ja lisäksi koulutuksella vastataan yrityselämän muuttuviin tarpeisiin
  • osaava – osaava henkilöstö ohjaa opiskelijasta osaavan tekijän
  • yhteisöllinen – toisista välittävä yhteisö, joka antaa tilaa uusille toimintamalleille ja uuden luomiselle

Avoimet työpaikat

Raahen koulutuskuntayhtymän avoimet työpaikat löydät tältä sivulta ja Kuntarekryn sivuilta tästä linkistä.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Raahen koulutuskuntayhtymän pöytäkirjat esitetään tällä sivulla 1.1.2015 alkaen.

http://dynasty.raahenedu.fi/djulkaisu/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_frames

Talous